Het geschenk dat u onderscheidt

een jonge jongen krijgt zijn haar thuis geknipt tijdens de covid-19 lockdown met een glimlach op zijn gezicht. - hsp stockfoto's en -beelden

Heb je een hoogsensitiviteit? Communiceer je graag met jezelf of stel je krachtige vragen? Of allebei? Of alle drie?

Dan heb je een hoogsensitiviteit. Je gevoeligheid is het geschenk dat je onderscheidt in de wereld. Hooggevoelig zijn is niet erg. Het kan je een diep gevoel geven van te weten wie je bent, wat je wilt en hoe je het kunt krijgen. Het is een kracht die je in leven houdt en je helpt om met uitdagende situaties om te gaan.

Hooggevoeligheid is een gave die sommige mensen hebben. Het is misschien de gave die sommige leraren hebben. Het kan de gave zijn om je in te leven in andere mensen. Dit betekent niet dat iedereen deze gave heeft. Dat betekent ook niet dat jij een van die mensen bent.

Mijn dochter geeft me altijd verschillende soorten cadeaus. Een empath is een persoon met een zeer gevoelige persoonlijkheid. Ze heeft een gave waarmee ze pijn kan herkennen. Ik weet zeker dat we haar Emo noemen. Voor kinderen is het woord net zo natuurlijk als de zwaartekracht tartende Bill Murray van Samuel L. Jackson. Naarmate je gevoeligheid toeneemt, kun je jezelf als meer empathisch beschouwen. Dit is misschien nog wel een groter probleem. Naarmate je gevoeligheid toeneemt, geef je anderen de indruk dat je kritisch bent. Als je overdreven empathisch bent, kun je je van tijd tot tijd ook bijzonder kwetsbaar voelen. Wanneer je weg moet lopen en je wat zekerder en comfortabeler wilt voelen, wil je je soms gewoon terugtrekken.

Hooggevoeligheid is echter ook een geschenk! Het is een softDown-park. Beneden is een plek waar je jezelf geen pijn doet en waar je niet gesneden wordt.

• De tijd heeft gewoon langer voor je geduurd dan ooit tevoren, omdat je gevoeliger bent geworden. • Je voelt je niet langer beperkt door kansen die ooit kleine genoegens leken te zijn. • Minder pijn. Dat is het resultaat van voor jezelf zorgen.• Alles hebben. Er naar streven om onbaatzuchtig en zwak te zijn, is een serieuze valkuil. Als u volledig in staat bent, voelt u waarschijnlijk dat u voor anderen moet zorgen.• Waarom verwachten kinderen dat u hun verzorger bent? Het idee van een kind over een verzorger kan voortkomen uit het kijken naar al je oudere broers en zussen, en als je je veilig genoeg voelt in je eigen identiteit, zal dat waarschijnlijk op anderen overkomen.

Naarmate je gevoeligheid toeneemt, kan je gevoeligheid je naar andere dimensies brengen, en deze om je heen kunnen zo geruststellend en gemakkelijk aanvoelen. Of kleine en grote dingen goed gaan of goed uitpakken, je gevoeligheid kan je helpen om je geliefd en gewaardeerd te voelen. Je hebt misschien minder polariteit en minder conflicten.

Naarmate je jezelf tegenkomt in het proces van het kunnen uiten van dingen zoals je ze voelt, ben je meer in staat om voor anderen te zorgen en bij anderen te zijn, en hoe beter je in staat bent om voor jezelf te zorgen dan je doet. Naarmate uw gevoeligheid toeneemt, hoeft u zich minder zorgen te maken over elke kleine pijn of elk probleem. Je kunt reacties op situaties kiezen zonder je zo geïsoleerd te voelen.

Je gevoeligheid voor geduld en uithoudingsvermogen kan ervoor zorgen dat je door de ups en downs blijft gaan. Wanneer je je gevoel voor geduld, focus en geduld ontwikkelt, kan je gevoeligheid een kracht zijn.

Langetermijnresultaten voor uw gevoeligheid:

We leren verantwoordelijkheid te nemen voor kleine en grote fouten die we maken.

Je gevoeligheid heeft je in staat gesteld je vermogen te ontwikkelen om goed met geluk en pijn om te gaan.

Je bent tot het besef gekomen dat niet alles wat je denkt negatief hoeft te zijn.

Je neemt de tijd en zorgt nog meer voor jezelf.