Burn out Venlo

Agenda, Work, Desk, Office, Reading Glasses, Pause

Burn out ongeveer 9 calorieën meer per minuut dan iemand zonder fitnessdoelen?

Ben je meestal een zeer efficiënte vetverbrander, maar een "ho hum" neemt niet deel aan sociale evenementen en vrijwel elke fysieke activiteit?

Raak nooit zo opgebrand dat je opgeeft, er is altijd nog morgen?

Ik vraag mezelf vaak af, waarom ben ik zo opgebrand? Is er een specifieke reden waarom ik zo niet op koers kan blijven? Wat moet ik doen om dit probleem op te lossen? Welnu, hier zijn twee "geheimen" die u misschien erg nuttig vindt.

Geheim #1: Geen stress

Wist je dat het opzij zetten van zaken als het dringen van deadlines je concentratieniveau drastisch kan beïnvloeden en je zelfs aanzienlijk zuurder kan maken? Er is ook ontdekt dat wanneer een persoon gestrest is, zijn ogen 135 slagen per minuut langzamer gaan dan normaal. Dit wordt "voyeurisme" genoemd, een belediging voor een persoon of situatie die ze zichzelf hebben opgelegd.

Wist je dat voor elke 1% van je lichaam die niet 100% goed functioneert, 3% van je persoonlijkheid wordt uitgeschakeld?

Probeer werk en problemen op het werk boven alle andere sociale activiteiten (roosteren, vrienden etc.)

Vervang telefoontjes naar personen / omgaan met problemen van mensen, en maak het in plaats daarvan noodzakelijk om zo snel mogelijk in het callcenter te landen, gebruik dringende zorg als het een noodgeval is

Al deze suggesties zullen je ook helpen om je meer op je gemak te voelen in je rol als echtgenote, moeder, dochter, zus en zus. Ze zullen je helpen emotioneel beschikbaar te zijn in tijden van niet slapen en om te kunnen gaan met andere verdwenen personen en problemen zonder in paniek te raken.

Geheim #2 Uw centrum vinden

Zoek tijd om je neus te gebruiken. Verander altijd je route naar huis, zo vermijd je "road rage" (gedeeld geheim!)

Tijdens je slaap zal je neus vaak koud worden, je ogen open je een paar minuten voordat je geest verklaart dat je ogen gesloten zijn. denk gedurende deze tijd aan een plek waar je van houdt, denk aan mensen van wie je houdt of om wie je geeft, en voel dat alles goed is.

Stel je voor dat er een middelpunt is, een plek waar alle vloeistoffen, ideeën, emoties naar je toe komen. Als je daarheen kon gaan, zou je dan gevuld zijn met vrede, of gevuld met verdriet?

Stel je een mooie minnaar, echtgenoot, vriend, broer, vriend voor, die je elke dag zult zien en vreugde voelde wanneer je hem of haar ziet.

Stel je voor dat dagen soepel en soepel verlopen, waarvan je zult genieten, die je voor altijd zult herinneren.

Geheim #3 Geheim #4 Help de werker om over jezelf na te denken

Mijn beste vriend, je moet je lichaam eren met miljoenen oefeningen om voor je gezondheid te kunnen zorgen. Niemand is!!!! We leven ons leven, we hebben een doel, onze banen, waar we het ook voor doen. We moeten elke dag aandacht besteden aan onze gezondheid. Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je niet ziek zou zijn? Wat als je je zorgen maakt om niets, je lacht, je speelt, je gaat niet dood?

Denk aan onze verantwoordelijkheid voor het gezond houden van onze baby, voor het niet zorgen voor ons gezin en voor het niet genoeg liefdadigheidswerk doen. We moeten elke dag voor onszelf zorgen met zelfdiscipline en zelfzorg.

Geheime #5 Voeding theanische manier

Voeding is de meest basale manier om voor je lichaam te zorgen. Het is het meest basale wat je voor jezelf kunt doen.

Steeds meer mensen denken aan de voedingsaspecten van de gezondheid van de "arbeiders" en hun lichaam. Wat ze missen is dat voeding het meest basale is wat je voor jezelf kunt doen.

Er is een nieuw shake-out beroep ontstaan, de wellness specialist. Mensen die gespecialiseerd zijn in het voedingsaspect van de gezondheid en de gezondheid van hun cliënten. Dokters, diëtisten, voedingsdeskundigen worden nu steeds populairder. Je kunt zelfs professionals zien die voedingsinformatie aanbieden in fastfoodrestaurants.

Vaak zullen patiënten naar hun arts gaan voor hulp bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel, andere gezondheidsproblemen, en hun algehele gezondheid en welzijn wordt nu een populaire aanvulling op de traditionele geneeskunde. Goede voeding kan uw gezondheid, ziektetoestanden en de lengte en ernst van uw leven verbeteren.

Niet iedereen weet wat te doen, niet iedereen hoeft alles te doen.